Posts in Category: hemsida

Ny layout 

Falkeskogs hemsida har fått ny layout

Falkeskogs hemsida har fått nya kläder.

Eftersom Nordqvists har arbetat fram en ny grafisk profil till sitt varumärke Falkeskog behövde även hemsidan uppdateras. Enkelt gjort när den är byggd med layouten särskiljd från innehållet.

Samtidigt passade vi på att göra hemsidan responsiv, så att den går att läsa oavsett skärmstorlek och -upplösning.

Besök Falkeskogs hemsida

Posted by Anette Tuesday, June 11, 2013 Categories: formgivning hemsida webb

Hur smarta är ni? 

Antalet och användandet av smarta telefoner växer rekordartat. Sverige ligger i topp - det finns snart en smartphone på varje vuxen svensk.

Vad är det första och sista en vuxen svensk gör på dygnet? Använder sin smarta telefon! Och däremellan används den ca 150 gånger. Det är naturligtvis sociala medier som spökar och gör att användarna inte kan låta bli sin smarta telefon. Dessutom mobilsurfar man - handlar, gör sökningar efter butiker, restauranger, resor, varor & tjänster etc. Kort sagt mobilen börjar konkurrera ut webben.

Hur syns ni i mobilen? Har ni gjort en mobilsajt eller sett till att er hemsida även fungerar och är lättläst och lättnavigerad i mobilen?

Vill ni bli smartare?

Kontakta oss så hjälper vi till!

Posted by Anette Wednesday, November 21, 2012 Categories: facebook hemsida mobil sociala medier

Lingförbundet igen 

Lingförbundets ledarsidor Efter arbetet blev klart med den publika delen av Lingförbundets hemsida, är nu även föreningens interna ledarsidor klara. Här är det meningen att ledarna ska få och ge information till varandra, utbyta erfarenheter via ett forum och ta del av protokoll osv.

Denna del är gjord med sk responsive design. Det innebär att layouten anpassar sig automatiskt beroende på vilken skärmstorlek du använder för tillfället. En och samma design fungerar alltså lika bra på en stor bildskärm som i en smartphone.

Posted by Anette Thursday, July 5, 2012 Categories: formgivning hemsida webb
Page 1 of 2 1 2 > >>